Nubikk, het merk van dit moment

Nubikk is een relatief jong schoenenmerk, begonnen in 2012. Er zijn twee takken van sport: Nubikk heren en Nubikk dames. Na tal van collecties biedt het bedrijf nog steeds haar schoenen aan. Vooral de laarzen en sneakers vinden we op de redactie erg mooi! In dit blog nemen we een deep dive in het merk Nibukk. Wat is de visie waarmee het merk is opgericht? Welke mode biedt het merk en welke schoenen bevallen ons zeer. 

Nibukk's Visie

Zo’n tien jaar geleden ontstond de visie voor Nubikk. Het idee was om fashion comfortabeler te maken. Vandaag de dag is juist die visie terug te vinden in het bedrijf, en in elke schoen. Naast het ontwerp van de schoen werd er al vanaf het begin gebruik gemaakt van hoogwaardig Italiaans leer en lichte zolen voor een zo hoog mogelijke comfortabiliteit. Het duurde niet lang voordat het bedrijf ook accessories ging maken.

Hoe worden Nibukk schoenen gemaakt?

Elke schoen wordt handgemaakt in Portugal. Hierbij wordt oog gehouden op het milieu en de mens. Zo wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale producenten om zo min mogelijk verplaatsingen te realiseren, en dat bespaart een hoop CO2 uitstoot. Daarnaast worden lokale producenten ondersteund. Deze producenten worden wel gescreend op o.a. hun werkwijze en manier van werken op de vloer. Hierdoor wordt niet alleen het milieu beschermt, maar ook het welzijn van de werknemers.

Hoogwaardige en comfortabele kleding

Naast hoogwaardige schoenen heeft Nubikk ook kleding in het assortiment. Hun visie op kleding is vooral op comfort wear, met dikke katoenen hoodies, sweaters en joggingbroeken. Daarnaast zijn kids niet vergeten. Zo kan de gehele familie worden uitgedost in de laatste kledij. Wellicht worden binnenkort nieuwe kledingstukken op de markt gebracht, daar kijken wij erg naar uit.

Schoenen collectie

Nubikk heeft een heel assortiment aan schoenen. Nubikk heren heeft onder andere sneakers, boot en slip-ons (ook wel pantoffels genoemd). De collectie voor dames is veel groter. Naast sneakers en boots zijn er verschillende soorten laarzen en zelfs tassen beschikbaar. Alle producten van Nubikk zijn online te bestellen, of kunnen worden gepast in de fysieke winkels in Amsterdam en Antwerpen. 

 

Kortom is Nubikk een prachtig merk waar we graag nog meer van zullen terugzien. Bijna de helft van de redactie heeft wel eens een paar Nubikk’s gehad, en we zijn er allemaal zeer over te spreken. Comfortabel om te dragen en stylish voor de buitenwereld, een merk met oog voor de toekomst en je gehele gezin.

Geef een reactie