Magazijnstellingen voor je bedrijf 

Mocht je bedrijf beschikken over een magazijn waar spullen opgeslagen worden, dan is het belangrijk dat je het overzicht niet verliest en dat het magazijn er goed en geordend uit ziet. Het is daarom handig dat je bedrijf beschikt over enkele magazijnstellingen waar producten in opgeslagen kunnen worden. Het kan soms erg lastig zijn om geschikte magazijnstellingen te vinden en dat heeft ermee te maken dat elk magazijn verschillend is en ook voor verschillende doeleinden gebruikt word. Hier vind je meer informatie over het vinden van een magazijnstelling voor het magazijn van je bedrijf. 

Magazijnstelling op maat laten maken

Elk magazijn verschilt van formaat en daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om een magazijnstelling op maat te laten maken. Het voordeel hiervan is dat er meer ruimte overblijft voor belangrijkere zaken zoals het opslaan van nog meer producten. Het op maat laten maken van magazijnstellingen kan zeer prijzig zijn, maar het is zeker de investering waard. Je bespaart namelijk ruimte binnen een magazijn waardoor een onderneming meer geld kan verdienen. Dit omdat er ruimte is voor meer producten, voor snelle verwerking en ook voor meer medewerkers. Houd er rekening mee dat het niet verstandig is om zelf magazijnstellingen te maken omdat deze zeer stevig moeten zijn. Je moet dus zeker weten wat je doet als je zelf magazijnstellingen wilt maken. 

Magazijnstellingen voor pallets 

Het kan wel eens voorkomen dat je bedrijf producten verkoopt die erg groot van formaat zijn of in een grote oplage aangeleverd worden. Vaak staan deze producten dan op pallets alleen is het helaas onmogelijk om pallets op elkaar te stapelen. De kans is erg groot dat een pallet omvalt en misschien wel op een medewerker terecht komt. Om dit te voorkomen is het belangrijk om speciale palletstellingen aan te schaffen. Palletstellingen zijn speciaal ontwikkeld voor het opslaan van pallets en ook kan een heftruck gemakkelijk een pallet met spullen in de palletstelling plaatsen. Het is erg belangrijk dat je nooit magazijnstellingen aanschaft voor het opslaan van pallets aangezien deze niet erg veel gewicht kunnen dragen. Ook zijn deze stellingen niet geschikt voor een heftruck en een palletstelling is dat wel. 

 

Stellingen van kwaliteit is zeer belangrijk 

Het is erg belangrijk dat er alleen stellingen van kwaliteit worden aangeschaft aangezien de stellingen stevig moeten zijn en ook lang mee moeten gaan. Veel stellingen worden gecertificeerd door de Europese Unie en dit houd dus in dat ze op verschillende punten gekeurd worden. Daarom kan je het beste alleen stellingen aanschaffen met een Europese certificering. 

Geef een reactie