Een haartransplantatie in Turkije

Haar is een groot deel van ons uiterlijk. Wanneer we ons haar verliezen kan dit veel invloed hebben op ons zelfvertrouwen. Bij zowel mannen als vrouwen is haar erg belangrijk. Wanneer haar uitvalt zorgt dit voor kalere plekken. Tegenwoordig is een manier gevonden om haar weer terug te laten groeien op plekken waar eigenlijk geen haar meer groeide. Dit kan met behulp van een haartransplantatie. 

Haartransplantatie in Turkije

Haartransplantaties kunnen over heel de wereld worden gedaan. Alleen in sommige landen is het een stuk voordeliger dan in andere landen. Er zijn veel mensen die uitwijken naar Turkije. Een haartransplantatie Turkije is een haarbehandeling procedure waarbij gezond haar verplaatst wordt. Zo worden er haren van een deel van het lichaam met een hoge haardichtheid overgeplaatst naar een deel van het lichaam met een lage haardichtheid. Dit wordt gedaan door grafts te implanteren. Zo neemt het haarvolume op kale plekken toe om te zorgen dat de voor- en bovenkant van uw hoofd gelijkwaardig en natuurlijk uitziend haar krijgt. Een haartransplantatie heeft een gemiddelde duur van 6 tot 8 uur. De daadwerkelijke duur van de haartransplantatie hangt af van het aantal grafts dat moeten worden geoogst en vervolgens op de kale gebieden moet worden geïmplanteerd. Verder hangt het ook af van de grote van uw kale gebieden, het type kaalheid en de gewenste haargroei. Na de haartransplantatie moet u even geduld hebben. Het duurt even voordat de geïmplanteerde haartransplantaten gewend zijn aan hun nieuwe plek. Een nieuwe, natuurlijke haar zal binnen 6 tot 9 maanden beginnen te groeien. Maar vaak ziet u pas een jaar na de operatie daadwerkelijke resultaten. Twee of drie weken na de transplantatie zullen de getransplanteerde haren gaan uitvallen. Dit is volkomen normaal, dit is uw natuurlijke haar dat het getransplanteerde haar naar buiten duw en plaatst maakt voor nieuwe haargroei. 

De FUE-techniek en DHI-techniek

De meest gebruikte methoden voor het transplanteren van haar zijn de FUE-techniek en de DHI-techniek. FUE haartransplantatie staat voor Follicular Units Extraction en is één van de betrouwbaarste en vooruitstrevende manieren van haar transplanteren. Hierbij worden individuele haarzaakjes geoogst en vervolgens ergens anders te implanteren. Hierdoor zal het haar op plek van implantatie dikker en voller lijken. Deze methode is ontwikkeld om de oude techniek Folliculaire Unit Transplantatie te vervangen. Hierbij werd een heel stuk huid of hoofdhuid inclusief follikels op het doelgebied geplaatst. Hierdoor zaten er grotere risico’s aan deze procedure. Een andere techniek is de DHI-techniek, dit is een innovatieve techniek die gebaseerd is op drie verschillende onderdelen. De haartransplantatie techniek, uitstekend teamwork en state-of-art technologie. DHI is een afkorting voor Direct Hair Implantation, hierbij wordt er geïmplanteerd met een speciaal ontwikkelde pen. Deze wordt gebruikt om direct de geoogste haarzakjes te implanteren in kale gebieden. Met de DHI-techniek kunnen hierdoor maar maximaal 3000 haarzakjes per keer worden getransplanteerd. Bij de FUE-techniek kunnen dit er een stuk meer zijn.

Geef een reactie